O reteta cu specific asiatic, usor de realizar cu un gust aparte.
Ingrediente: (pentru 2 portii)
- 1 piept de pui
- susan
- sare
- piper
- miere
- sos de soia
Mod de preparare:
Puiul se taie fasii de de 1 cm si lungime de 5-6 cm.
Acestea se sareaza se pipereaza dupa care se adauga susanul crud peste ele si se amesteca bine.
In tigaie se pun 2-3 linguri ulei de floarea soarelui si se adauga puiul, se tine pana se rumenesc pe toate partile, cand s-a rumenit puiul se adauga 2-3 linguri sos de soia (atentie cat puneti pentru ca e sarat, punet ipentr uinceput 2 linguri si daca mai e necesar mai adaugati dupa aceea).
Dupa ce e adaugat sosul se intoarc bucatile de lui pe toate partile pentru a fi cuprinse de sosul de soia, in 4-5 minute sunt gata.
Pofta buna.
Sarmale de post
Acum o zi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu