joi, 4 februarie 2010

Pui cu susan

O reteta cu specific asiatic, usor de realizar cu un gust aparte.

Ingrediente: (pentru 2 portii)

- 1 piept de pui
- susan
- sare
- piper
- miere
- sos de soia


Mod de preparare:

Puiul se taie fasii de de 1 cm si lungime de 5-6 cm.
Acestea se sareaza se pipereaza dupa care se adauga susanul crud peste ele si se amesteca bine.
In tigaie se pun 2-3 linguri ulei de floarea soarelui si se adauga puiul, se tine pana se rumenesc pe toate partile, cand s-a rumenit puiul se adauga 2-3 linguri sos de soia (atentie cat puneti pentru ca e sarat, punet ipentr uinceput 2 linguri si daca mai e necesar mai adaugati dupa aceea).
Dupa ce e adaugat sosul se intoarc bucatile de lui pe toate partile pentru a fi cuprinse de sosul de soia, in 4-5 minute sunt gata.


Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină