sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Salata de vinete cu tahina

Salutare, astazi 15 ianuarie, am descoperit un nou produs Tahina (tahini) care reprezinta pasta de seminte de susan. Am si testat-o intr-o reteta, o salata de vinete de post.

Ingrediente:

- 1 kg vinete coapte
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei masline
- 4 linguri tahina
- sare dupa gust
- patrunjel verde proaspat

Mod de preparare:

Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.

Va doresc pofta buna.

4 comentarii:

  1. Din aproape in aproape am descoperit ce este tahina! Multumesc!Se gaseste in comertul nostru???

    RăspundețiȘtergere
  2. da, se agseste la magzinele cu specific arabesc

    RăspundețiȘtergere
  3. si de unde iau eu din Timisoara tahina?

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-am lasat un mesaj pe blogul tau, la ultima reteta de tort ;)

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină