marți, 12 ianuarie 2010

Bautura racoritoare cu mango





Salutare, astazi 12 ianuarie 2010 am incercat o bautura racoritoare cu mango. O reteta simpla, usor de realizat, deloc scumpa.

2 fructe mango coapte
250 ml iaurt
250 ml lapte
2 lingurite miere
un sfert de lamaie stoarsa


Mod de preparare:

Cele 2 fructe se curata de coaja, se scoate samburele, si se taie cubulete mici, se mixeaza in blender, se adauga iaurtul si laptele, mierea si lamaia, se mixeaza in continuare. Cand compozitia primeste un aspect lichid, puteti sa o turnati in pahare, se bea la o temperatura de cel mult 10 grade, vara cu adaos de cuburi de gheata.


Va incurajez sa incercat iaceasta reteta, o bautura sanatoasa, delicioasa si foarte rapid realizabila.

Succes.

7 comentarii:

  1. stai sa vezi cata apa mi-a lasat mie pana am terminat bautura :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata ca de vis, insa incercati in loc de lapte si iaurt, laptele de migdale. Este mai delicios decat laptele naturala si-i da o textura foarte cremoasa. Este foarte simplu de facut, o cana de migdale inmuiate peste noapte sau nu, o cana de apa si totul in blender. Se strecoara totul, iar laptele este fara egal.

    Nu uitati ca acelasi lapte se vinde la preturi exorbitante (20 - 30 lei/litru),in farmaciile si magazinele naturiste. Se poate face de asemenea si lapte de orez, insa va astept pe site-ul meu pentru mai multe retete de lapte sau iaurt fara foc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ligia, chiar am urmarit articolele de pe site-ul tau, foarte interesante. Apropo de laptele de migdale, voi incerca si eu saptamana ce urmeaza, nu stiam reteta si nici nu l-am gustat, dar cu siguranta e deosebit (si mai sanatos decat laptele de vaca).
    Ce am incercat pana acum este laptele de sioa, care pot sa spun ca mi-a isit binisor dupa reteta ce am urmarit-o.
    Tinem legatura Ligia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai scris la titlu "racotiroare" in loc de racoritoare, in rest, foarte interesant site-ul, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna aphextwinz, multumesc pentru observatie ;) Te astept cu noi idei sau sugestii la retetele mele de pe blog.

    Numai bine,

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt aici pentru a mărturisi ce a făcut această mișcare de vrajă mare pentru mine. Niciodată nu cred în vraja, până când am fost tentat să încerc. Eu și soțul meu am avut multe probleme de a trăi împreună, nu mă va face întotdeauna fericit pentru că sa îndrăgostit de o altă doamnă aflată în afara căsătoriei, am încercat tot ce mi-am făcut pentru a mă asigura că soțul meu lasă această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el cu atât mai mult mă face trist, așa că căsnicia mea a căzut în divorț pentru că nu mă acordă nici o atenție. De aceea, cu toată această durere și neliniște, am decis să contactez această vrăjitoare pentru a vedea dacă lucrurile se pot pregăti din nou între mine și soțul meu. această vrajă DR PEACE mi-a spus că soțul meu este într-adevăr într-o mizerie mare, că a fost o magie fermecătoare, așa că mi-a spus că va face totul ca de obicei din nou. el a continuat și a aruncat vraja pentru mine, după trei zile a aruncat vraja pe soțul meu a schimbat complet el mi-a cerut scuze pentru mine și a spus cum ma tratat că nu știe ce face el, eu și soțul meu este din nou toghter Îi mulțumesc cu adevărat DR PEACE pentru a-mi aduce soțul înapoi la mine Vreau ca toată lumea să-l contacteze pentru cei care au probleme în legătură cu problemele legate de căsătorie și de relații, el o va rezolva pentru tine. Adresa de e-mail este aici: doctorpeacetemple@gmail.com
    WhatsApp: + 2348059073851
    Viber: +2348059073851

    RăspundețiȘtergere

Blog

Totalul afișărilor de pagină