joi, 6 ianuarie 2011

Muffins (briose)






O reteta verificata de briose, nici nu mai stiu a cata reteta e, ca am tot incercat pana acum, aceasta o sa va reuseasca din prima, chiar si celor ce nu se pricep.

Ingrediente:

- 250 gr faina
- 200 gr unt
- 150 gr zahar
- 4 oua
- 175 ml lapte caldut
- 1 praf copt

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, separat se bat cele 4 oua cu zaharul si sea dauga imediat untul topit si se aadauga laptele.
Se toarna conmpozitia lichida peste faina si se mixeaza.
Amestecul se toarna in formele pentru briose, va recomand sa folositi hartiutele speciale pentru copt briose, veti puncta la design-ul brioselor ;)
Tava se da la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade celsius vre-o 25 minute.
Dupa ce sunt gata va puteti juca cu diverse tipuri de glazura, de lamaie, de ciocolata, presarati peste, nuca de cocos, migdale rase. Lasati-va imaginatia libera si veti incanta prietenii cu niste briose delicioase.

Va doresc pofta buna.

Un comentariu:

  1. Buna,

    Numele meu este Adrian si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro . Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/inscrie-blog-gateste-inteligent.html sau trimite-ne mail la adresa office@gatesteinteligent.ro

    pasiunea de a gati!
    Adrian T

    RăspundețiȘtergere

Blog

Totalul afișărilor de pagină